Onze kijk op de zaak

De mobiliteit op de nationale en internationale arbeidsmarkt neemt alleen maar toe. HR en flexibele arbeidsverhoudingen ontwikkelen zich net zo snel mee. Een zeer interessant en dynamisch werkveld waar we ons al jaren in verdiepen.

We houden ervan om onze kennis in te zetten voor het effectief en efficiënt ondersteunen van onze klanten. Echt waarde bieden en processen optimaliseren, dat werkt. 

Bovendien hebben we gemerkt dat openheid van zaken – over marge, keten en uitvoering – zorgt voor vertrouwen. En daar bouw je nu eenmaal langlopende relaties mee op. Daar doen we het voor. Dat is FlexRelax.

Part of MACH1 Group

Macee is onderdeel van de MACH1 Group. De labels van MACH1 bieden diverse specifieke oplossingen voor de arbeidsmarkt. Door altijd voorop te blijven lopen, hebben ze diverse slimme tools ontwikkeld, zoals een innovatief compliance platform, een eenvoudige salarisadministratie en een snelle visum workflow voor buitenlands IT-talent. Employment as a Service heet dat, en die service gaat ver.

Meer weten? Ga naar MACH1

Altijd groeien

We zijn in 2013 begonnen als managed service provider. Oprichter Maarten Koekebakker had al veel ervaring in de branche, die direct toepasbaar was. Zo deden we al snel ervaring op bij grote klanten en groeiden we door naar een team van 6 toppers. Onze focus lag op de IT-branche en dat is nog steeds zo. Maar inmiddels hebben we ook flinke ervaring in marketing, human resource, finance en techniek.

Onze focus lag altijd op groei. Niet zozeer in kwantiteit maar in kwaliteit. We willen duurzaam ontwikkelen en echt iets van waarde leveren aan klanten en de maatschappij. Iets bouwen voor de lange termijn. Daarom is innovatie een kernwaarde in het team. Altijd kijken of het beter, sneller of slimmer kan. Met uitstekende kwaliteit als basis. Daarom voldoen we uiteraard aan de belangrijkste certificeringen: NEN 4400 en ISO 9001.

Wil je met ons meegroeien? Laat van je horen.

Neem contact op

We willen duurzaam ontwikkelen en echt iets van waarde leveren aan klanten en de maatschappij.

Meet the team

 • Maarten Koekebakker

  Algemene zaken

 • Dick Noorlander

  Accountmanager

 • Angie Hollink

  Accountmanager

 • Nicky Weygertze

  Administratief medewerker

 • Amin David

  Administratief medewerker

Branches

We werken voor:

 • IT

  Deze branche kennen we als geen ander. Hier komen we vandaan.

 • Human Resource

  We werken ook regelmatig als onderaannemer voor grote spelers.

 • Finance

  Grote nationale banken, kleine verzekeraars; we voelen ons overal thuis.

 • Techniek

  Zo breed als de techniekbranche is, zo breed is ons netwerk van specialisten.

 • Overheid

  Van landelijk tot lokaal, van specifieke diensten tot de algemene overheid.